Levin seikkailupuistossa voi vaikka koetella voimiaan hämähäkkinaisena.
Levin seikkailupuiston logo
Vaijeriliu’ussa Levin seikkailupuistossa

Levin seikkailupuistossa kiipeillään lappilaisessa mäntymetsässä. Seikkailupuisto sijaitsee Levin Activity Parkissa, Levi Black -kisarinteen vieressä.

Puistossa on viisi rataa, jotka sijaitsevat 1,5−9 metrin korkeudessa. Radoista helpoin soveltuu yli 120-senttisille seikkailijoille. Sen jälkeen radat vaikeutuvat ja pituusvaatimus kasvaa vastaavasti ensin 130 senttimetriin, sitten 140 ja 150 senttimetriin. Vaikeimmalla radalla, joka päättyy yli satametriseen liukuun, pituusvaatimus on 155 cm. Oma lasten rata 4-6 vuotiaille (minimipituus 100 cm). 

Seikkailuelämys tapahtuu pääsääntöisesti ilmassa, useiden metrien korkeudella maanpinnasta. Kiipeilet lappilaisessa mäntymetsässä puihin kiinnitettyjä elementtejä pitkin. Etenet hyödyntäen muun muassa puisia rappusia, siltoja, verkkoja ja tunneleita.

Seikkailupuisto on avoinna päivittäin 6.6-25.9.2016. Seikkailijat ilmoittautuvat Activity Parkin vuokraamolla viimeistään 15 min ennen lähtöä. Omat ryhmähinnat vähintään kahdeksan henkilön ryhmille. Katso hinnat ja lähtöajat puiston verkkosivulta.

Levin Seikkailupuistossa turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Kaikki ohjaajamme ovat Suomen Kiipeilyliiton kouluttamia köysitoiminnanohjaajia (KTO). He perehdyttävät jokaisen seikkailijan turvallisuusasioihin ja turvavälineiden käyttöön ennen radalle lähtöä.

Herkulliset lounaat ja pullakahvit jätskeineen ovat tarjolla Alpine Cafessa. Omia eväitä ja grillausta varten veloituksetta käytössäsi on kotarakennus kaasugrillillä.

Levi on tunnettu aktiivisesta harrastamisesta. Kesällä voit myös kesäkelkkailla, golfata 18-väyläisellä kentällä, fribata 9-väyläisellä frisbeegolfradalla tai minigolfata 18 väylällä, pelata tennistä 2 massakentällä, skeitata ja nousta helposti hissillä vaikka tunturin huipulle.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy ympäri vuoden Levin Matkailusta.

Tervetuloa tunturiin!

Kuvia puistosta

  • Yläilmoissa Levin seikkailupuistossa
  • Levin seikkailupuiston perinteinen turvajärjestelmä
  • Tunnelissa Levin seikkailupuistossa
  • Verkossa Levin seikkailupuistossa
  • Palkeista koostuvalla sillalla Levin seikkailupuistossa

Seikkailu­puiston tiedot

Nimi
Levin seikkailupuisto
Osoite
Activity Parkin vuokraamo: Gondolitie 1
99130
  • Levi
Yhteystiedot
+358 (0)20 796 0208
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.levi.fi
Ratojen määrä
5
Tehtävien määrä
56
Yli 100 m:n vaijeriliukuja
1
Avattu
2006
Turvajärjestelmä
  • perinteinen järjestelmä