Vaijeriliuku Seikkailupuisto Laajavuoressa
Seikkailupuisto Laajavuoren logo
Seikkailija verkkoesteellä Seikkailupuisto Laajavuoressa

Laajiksessa - Laajavuoren hiihtokeskuksen alueelle neljän kilometrin päähän Jyväskylän keskustasta rakennettu Laajavuoren Seikkailupuisto sopii kaiken ikäisille seikkailijoille.

Köysipuistossa on kahdeksan aikuisten rataa ja kaksi junnurataa perheen pienimmille sekä 3 harjoitusrataa. Köysiliukuja puistossa on yhteensä 30 joista kaksi pisintä ovat 102 metriä pitkiä. Junnuradalla seikkailu sopii 90 - 140 -senttisille lapsille. Junnuradat kulkee pääasiassa noin metrin korkeudella, joten lasta on helppo auttaa nousematta itse radalle. Aikuisten radoilla kuljetaan 2−15 metrin korkeudessa, ja ne soveltuvat yli 140-senttisille. Neljä aikuisten rataa on suunniteltu niin että niille pääsee myös yli 110cm kiipeilijät.

Laajiksen kesä on muutenkin täynnä elämää. Laajiksen seikkailupuiston yhteydessä löytyy hurjapäille ja myös koko perheelle suunnattuja ulkoaktiviteetteja. Laajiksen Hupimaan alueelta löytyy mm. bungee trampoliini, alamäkipotkulaudat ja lisäksi erilaisia pomppulinnoja. Luonnollisesti Hupimaassa palvelee myös oma jäätelökioski.

Frisbeegolfiin alueelta löytyy A1-luokiteltu 18-väyläinen pro-rata sekä 8-väyläinen amatöörirata joka sopii aloittelijoille ja perheen pienemmille. Rinneravintolassa palvelee myös täysiverinen frisbeegolf shop mistä löytyy kiekot ja vuokravälineet harrastusta varten.

Laajiksen Bikeparkista löytyy useita alamäkipyöräilyreittejä ja hissit pyörivät useampana päivänä viikossa. Lisäksi Laajiksesta löytyy tulevana kesänä myös uutena pyörävuokrausta.

Seikkailupuiston vuokraamon yhteydestä löytyy viihtyisä "Urban Kitchen" kahvila-ravintola mistä saa saa virvokkeita, jäätelöä, ruokaa ja tietenkin perinteiset pullakahvit.

Alueella sijaitsevassa Laajavuoren kesäteatterissa pyörii koko kesän erilaisia näytöksiä niin aikuisille kuin lapsille.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy Laajiksen omasta hostellista ja caravan alueelta sekä vieressä olevasta Kylpylähotelli Cumulus Resort Laajavuoresta. Myös kaupungin muut majoitusvaihtoehdot ovat vain liaanin heilautuksen päässä.

Tervetuloa Jyväskylään ja Laajavuoreen!

Kuvia puistosta

  • Seikkailija vaijeriliu’ussa Seikkailupuisto Laajavuoressa
  • Seikkailupuisto Laajavuoren erilaisia aktiviteetteja − yläköysiratoja, pomppulinna ja trampoliini
  • Seikkailupuisto Laajavuoressa on seikkailuratoja eri korkeuksilla.
  • Verkossa Seikkailupuisto Laajavuoressa
  • Seikkailijoita Seikkailupuisto Laajavuoren radoilla metsässä

Seikkailu­puiston tiedot

Nimi
Seikkailupuisto Laajavuori
Osoite
Laajavuorentie 15
40740
  • Jyväskylä
Yhteystiedot
+358 (0)207 436 437
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.laajis.fi
Ratojen määrä
13
Tehtävien määrä
120
Yli 100 m:n vaijeriliukuja
2
Avattu
2014
Turvajärjestelmä
  • jatkuvavarmisteinen
Tarkastaja
Faszinatour